herfst-amusetogologo.png

Veelgestelde vragen

Kan ik starten bij elk van de 6 restaurants?


Neen. Vanwege de pandemie moet er bij de restaurant worden gereserveerd. Daarom moet u de route wandelen zoals die is besteld.
Met hoeveel personen mag ik boeken?


Je mag boeken voor maximaal 10 personen per keer. Uiteraard moet je je aan de actuele coronaregels houden.
Met hoeveel personen mag ik wandelen?


U bent zelf verantwoordelijk om zich aan de geldende coronaregels te houden. De restaurateurs zullen aannemen dat u deel uitmaakt van hetzelfde gezin als u zich met meer dan het toegestane aantal personen op een afstand van 1,5 meter beweegt. Uiteraard kan een ambtenaar van de handhaving u daar op aanspreken.
Heb ik geen bonnetjes of coupons voor de hapjes?


Neen. Om zo weinig mogelijk contact te garanderen is er aan uw bevestigingsmail een bestand gehecht met een aantal QR codes. Open dit bestand en scroll naar het juiste restaurant. Voor elke amuse zal de restaurateur een code te scannen (daarna is die code niet meer geldig). Smakelijk eten...
Mag ik op het terras plaatsnemen als er stoelen vrij zijn?


In principe is deze wandelroute d'amuse alleen 'to go'. Dus zult u na het afhalen van de amuses verder wandelen en niet op het terras kunnenplaatsnemen. Als er voldoende plaats is zult u in overleg met de bediende cq de ondernemer gerust even kunnen zitten om een consumptie te gebruiken (vanwege de corona-maatregelen is dit niet gegarandeerd). Uiteraard mag u wel naar binnen (mét mondkapje) om even van het toilet gebruik te maken.
Kan ik onderweg gebruik maken van het toilet?


Geen probleem. Bij alle ondernemers kunt u gebruik maken van het toilet, mits u zich houdt aan de geldende corona-regels zoals het dragen van een mondkapje. Verder zijn er openbare toiletten op het Dorrenplein (halverwege de route).
Is er rekening gehouden met kinderen?


De kinderen ontvangen dezelfde amuse of mogen vragen om een alternatieve amuse voor de kids als ze dit niet lusten. U bent er natuurlijk vrij in om voor de. kleintjes geen eigen amuse-ticket te bestellen. Dan bepaalt u wat ze onderweg drinken of eten en ze lopen gezellig mee.
Ik volg een dieet; is daarin voorzien?


Een vegatarisch alternaties is bij elke stop als alternatief beschikbaar. In overleg met de gastheer zijn er wellicht individueel nog andere mogelijkheden of alternatieven mogelijk. Wilt u dat exact vooraf weten; bel dan even met de restaurants. Meld uw dieet in ieder geval even bij het scannen van de QR-codebonnen.
Kan ik kontant betalen?


Vanwege de pandemie kozen we ervoor om alleen betalingen via iDeal en creditkaart te accepteren. Voorlopig niet met cash helaas...
De route kostte in 2019 toch € 11,95. Is de route duurder geworden?


We kozen voor extra amuses omdat we de wandelaars niet na de wandeling nog eens naar een restaurant wilden sturen nu er nog zoveel beperkingen zijn. Ook zou de wandeling geen middagvullend programma zijn bij 4 amuses. Over de prijsstelling: vier amuses kostten in 2019 € 11,95. Nu zijn het er 6 voor € 16,50. De prijs per stuk is € 0,24 gedaald uiteindelijk.
Kun je deze route comfortabel wandelen met een kinderwagen?


Geen enkel probleem. Eer is een passage met een (natuur-)trap lang het voormalige grot-aquarium. Die kun je omzeilen door het pad rechtaf niet te nemen en rechtdoor te lopen via het trottoir.
Moet ik ergens bergop lopen? Dit is moeilijk voor mij...


De route bevat wel een klim naar restaurant de Zoete Zoen. Als je ervoor kiest om die amuse over te slaan (een van de zes) is de route geheel vlak. Alleen moet je bij Parkhotel normaal de heuvel op om bij de uitgifte te komen, maar een belletje bij de beneden-ingang volstaat om de deur te openen en met de lift naar de uitgifte te gaan.
Zijn er kadobonnen beschikbaar?


Nog niet helaas. We zijn ermee bezig...
Tot wanneer loopt de route dit voorjaar?


Ivm met de ongewisheid betreffende de maatregelen is de route momenteel een week of 4 vooraf boekbaar. Wij beslissen binnenkort of dat verlengd wordt. Hoogstwaarschijnlijk wel....
Kan ik de route ook afdrukken?


Jawel, er is ook een exemplaar beschikbaar om af te drukken (2 pagina's). Kijk op de pagina van de wandeling: https://www.route-damuse.nl/routetogo1-wandeling

DE SMAKELIJKSTE 

WANDELROUTE VAN LIMBURG

© 2021 De Heunsberg BV
contact: info@route-damuse.nl

in samenwerking met.:

cropped-Logo_WijzijnValkenburg.png