♿️

notities betreffende toegankelijkheid 

Deze Route d'Amuse is:

 goed te doen voor rolstoelgebruikers

 met route-aanpassing te doen voor rolstoelgebruikers

 met hulp en/of route aanpassig te doen voor rolstoelgebruikers

Dit bedrijf is:

Rolstoel-WC & toegankelijk

Gelijkvloers toegankelijk

Met trappen toegankelijk

Niet bereikbaar met rolstoel

Route d'Amuse 1:

De wandeling als beschreven is niet geheel makkelijk begaanbaar met een rolstoel, maar wel te doen. , maar  met een aanpassing: het laatste stuk gaat over een bospad, maar dat kunt u omzeilen door via het centrum te wandelen. Restaurateurs wijzen u graag even de (om) weg.Om binnen te komen moet u bij Huis ter Geul een paar trapjes bedwingen, waarmee men u overigens graag bij helpt. Bij het Koetshoes is één trapje naar het café of een oprijplaat voor de gezellige terras-kersttent; even melden dan maakt men deze voor u open.

1 - Huis ter Geul

2 - Black Label Hotel

3 - Bij de jongens

4 - 't Koetshoes

Route d'Amuse 2:

De wandeling is in zijn geheel begaanbaar met een rolstoel, zij het met een behoorlijke klim naar de top van de Cauberg. U kunt die overslaan en twee amuse nemen bij Shimano. Als u een elektrische rolstoel heeft zou het moeten lukken via het trottoir van de Cauberg op en neer. Het bospad naar beneden is een uitdaging; het eerste stuk daalt tamelijk sterk en kan modderig zijn. Alle bedrijven in deze route zijn bereikbaar met een rolstoel; drie van de vier restaurants beschikken over een rolstoeltoilet. 

1 - Haselderhof

2 - De Zoete Zoen

3 - Shimano Experience center

4 - Party & Bites 't Hoekje

We werken hard aan nieuwe edities van onze routes. Nieuwe smakelijke amuse-ideetjes en nieuwe deelnemende restaurants. De Kerstroute loopt van 18-11-22 t/m 8/1/23.

Op deze site houden we u meteen op de hoogte zodra de routes boekbaar zijn.

Op een virusvrij 2022!